referenties

Geloof me niet op mijn woord. Lees wat andere te zeggen hebben!

Benieuwd wat degene die eerder met ons samenwerkten te zeggen hebben? Lees hieronder hoe zij een product of dienst van De Museumdocent ervaren hebben.

Portretfoto-Maja
5/5
  1. Als museumdocent werk ik graag met en voor Maartje. Ze is betrouwbaar, positief, nuchter en altijd oplossingsgericht bij zowel kleine als grotere ‘problemen’. Ze heeft oog voor ieders kwaliteiten en persoonlijkheid. Maar wat ik misschien nog het fijnste vind aan haar is dat ze warm en vriendelijk is, zonder de taak waar ze voor staat uit het oog te verliezen.
    – MAJA BUNTHOF, MUSEUMDOCENT
Portret Mariska
5/5

Van interactieve rondleidingen tot online workshops, bij De Museumdocent is de kwaliteit altijd hoog en afgestemd op het niveau en de interesses van onze leerlingen. Met veel plezier heb ik samen met Maartje een project opgezet waarbij haar workshop het startpunt vormde om een podcast te maken. Zelfs alle software die daarvoor nodig was werd voorzien van handleidingen aangeleverd. Ik kan iedereen een samenwerking met De Museumdocent aanbevelen! – MARISKA TEEUWEN, DOCENT EN CULTUURCOORDINATOR CAROLUS BORROMEUS COLLEGE

0769ca79-077f-4008-b0b2-3ec3a2d3f3f3
5/5

Samenwerken met Maartje is voor mij ontzettend leerzaam en steeds weer verrassend. Haar ideeen zijn krachtig en out of the box en ze weet deze heel goed te concretiseren in pakkende projecten. Haar brede interesse en kennis brengt mooie verbinding en diepgang in alles wat ze doet.
– ANIKA ETMAN, KERAMIST EN INITIATIEFNEMER EN COORDINATOR KUNST- EN  CULTUURPROJECTEN

"veel kennis in huis en bereid dit te delen"

Ik vind de samenwerking met Maartje erg prettig. Maartje is deskundig, vriendelijk en kan goed meedenken met museumprojecten en publieksactiviteiten.

Op het gebied van online kunstkijklessen, diverse methodes van rondleiden, rondleidingen voor bezoekers met dementie, en inclusie heeft ze veel kennis in huis. En ze is bereid dit met mij en het museum te delen. Ze houdt de ontwikkelingen goed bij en weet deze zich eigen te maken.

Een aardige, deskundig en bekwaam persoon waarmee ik nog lang hoop samen te werken.- ROSIE LELIVELT, COORDINATOR PUBLIEKSACTIVITEITEN, MUSEUM HELMOND