Bel ons via 06-28 66 04 19

Home » Wat vonden anderen?

Wat vonden anderen?

“Maartje, ik wil jou nog Hartelijk bedanken voor jou inspirerende rondleiding en de goed verzorgde dag! Fijn om samen te werken met jou! Iedereen heeft genoten en dat is duidelijk te zien op de beelden van omroep Brabant. nl en wat een mooie interviews, recht uit t hart. Fijne dagen en tot ziens weer! Wil.”

Wil Schipper – Dagbehandeling De Landrijt Archipel Eindhoven. Namen deel aan rondleiding voor mensen met dementie in de Cacaofabriek.

 

“De rondleiders (met name Maartje) lieten de kinderen veel zelf ontdekken, zonder daar een oordeel over uit te spreken. Doordat alles ‘goevrijschoolpeellandd’ was wat ze aandroegen, kwamen steeds meer kinderen met bijdragen. Ze hebben echt gekeken.”  Groep 4 van Vrije SchoolPeel

land nam deel aan Uit de Kunst getoverd in Gemeentemuseum Helmond

Meester Joep – Vrije School Peelland
Groep 4 van Vrije SchoolPeelland nam deel aan Uit de Kunst getoverd in Gemeentemuseum Helmond

 

afasierondleiding“Door mijn afasie kan ik niet snel lezen, het gaat letter voor letter, net als bij een kind. Daarom is de extra uitleg en het gezamenlijk kijken zo fijn. Ook de uitleg over de achtergronden van de kunstwerken is dan extra prettig. De afasierondleidingen zijn ongedwongen, gezellig en leerzaam.”

Deelnemer afasierondleiding (blijft liever anoniem)

 

CultuurCOntact“Gelukkig ben ik onlangs nog in de gelegenheid geweest om even binnen te lopen zodat ik ook met eigen ogen heb gezien hoe de kinders genoten en hoe er op vaak wonderlijke wijze werd gereageerd. Leuk om te zien en horen hoe kinderen kijken maar ook wat jij uit ze weet te halen. Chapeau!”

Mieke Chatroux – Cultuur Contact
Cultuur Contact is intermediair tussen cultuuraanbieders zoals De Museumdocent, culturele instellingen en het onderwijs

+ +